Συνιστώμενη δοσολογία: 30ml (1 σφηνάκι) 1-2 φορές την ημέρα, μαζί με φαγητό.

Οδηγίες ανάλωσης: Προτείνεται κατανάλωση με φαγητό.
Λόγω της υψηλής ποσότητας βιταμινών, ώστε να μην προκαλέσει στομαχική αναστάτωση και να απορροφηθούν πιο σωστά τα θρεπτικά συστατικά από τον οργανισμό.

Παρόλο που τα προϊόντα είναι πλήρως συμπυκνωμένα ώστε να λαμβάνετε 100% πιστοποιημένο #organicgel Aloe Vera Barbadensis – Miller Κρητικής προελεύσεως, ενισχυμένα επιπλέον με το 100% της απαιτούμενης ημερήσιας δόσης πρόσληψης βιταμινών, αμινοξέων, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και Ω3 λιπαρών, δεν χρειάζεται επιπλέον αραίωση διότι το gel aloe vera κατά την βάση του εμπεριέχει μεγάλες ποσότητες νερού όπως τα περισσότερα φρούτα ή φυτά.

Όλα μας τα προϊόντα όντας σφραγισμένα έχουν διάρκεια ζωής έως 14 μήνες. Εφόσον το προϊόν ανοιχτεί, διατηρείστε το στο ψυγείο. Διάρκεια ζωής 40-45 ημέρες εφόσον ανοιχτεί και συντηρηθεί στο ψυγείο.

Σύμφωνα με αναλύσεις και έρευνα που πραγματοποιήθηκε συγκριτικά με τις πόσιμες αλόες της αγοράς, το αποτέλεσμα ήταν πως: 1lt drinking gel aloe vera A της BioGel ισοδυναμεί με 6-12lt οποιουδήποτε άλλου προιόντος στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία και με την πιστοποίηση του ελεγκτικού οργανισμού ΔΗΩ όλα μας τα προϊόντα έχουν κατά πολύ λιγότερο από 1ppm αλοΐνης (*Καθαρκτική ουσία του φυτού Aloe Vera), αφαιρεμένη με 100% φυσικό τρόπο χωρίς να χρησιμοποιούμε σκόνη αλόης ή να μειώνουμε την δραστικότητα – αποτελεσματικότητα της γέλης που εμπεριέχεται μέσα στο προϊόν.

Biogel gallery

Για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους (φίλους, συνεργάτες, συνεργάτες, επιχειρήσεις, καταναλωτές) για την τόσα χρόνια στήριξη και εμπιστοσύνη σας.

Χωρίς όλους εσάς δεν θα μπορούσαμε να διαδώσουμε αυτή την ποιότητα, αγάπη, φροντίδα, αξίες καθημερινά.

Χάρη σε όλους εσάς συνεχίζουμε να υπάρχουμε και να προσφέρουμε το αυτό που γνωρίζουμε να κάνουμε καλύτερα… να σας φροντίζουμε!

Οδηγίες Ανάλωσης