Biogel, Επικαιρότητα, Υγεία

Ανδρικές Ορμόνες: Τι ισχύει για τους άντρες;

Ανδρικές Ορμόνες: Τι ισχύει για τους άντρες;

Ανδρικές ορμόνες! Λένε πως οι γυναίκες είναι έρμαια των ορμονών τους, όμως τι ισχύει για τους άντρες;
Η αλήθεια είναι ότι και οι άντρες έχουν τα ορμονικά τους “θεματάκια”.
Ωστόσο, η διαφορετική φύση των δύο φύλλων οδηγεί στην επικράτηση διαφορετικών ορμονών.
Άρα, ενώ οι άντρες έχουν και αυτοί ορμονικά ζητήματα, αλλά εκδηλώνονται διαφορετικά.

Ανδρικές Ορμόνες

Η ορμόνη που κυριαρχεί στους άνδρες είναι η τεστοστερόνη.
Η παραγωγή της  βρίσκεται στους όρχεις και επηρεάζει το ανδρικό σώμα και τις λειτουργίες του σε πολύ μεγάλο έως κύριο βαθμό.
Μέχρι την έναρξη της εφηβείας, η παραγωγή της είναι πολύ χαμηλή. Από την εφηβεία και μετά, όμως, επικρατεί σε όλες τις ηλικίες, μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την αρρενωπότητα του άνδρα, τη μυϊκή του δύναμη, καθώς και για τη σεξουαλική του επιθυμία και ικανότητα.
Η παραγωγή της συμβάλλει στη διαμόρφωση του ανδρικού σωματότυπου (μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη και μάζα από τις γυναίκες, υψηλότερο ανάστημα, πιο γερός σκελετός, μειωμένο λίπος στο στήθος και τους γοφούς).
Ακόμη, είναι συνδεδεμένη με την ανάπτυξη δευτερευόντων χαρακτηριστικών του ανδρικού φύλου (βαθιά φωνή, τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα),  στην ύπαρξη της λίμπιντο και στην επίτευξη στύσης.

Στις γυναίκες τα οιστρογόνα πέφτουν δραματικά γύρω στα 50 (έναρξη της εμμηνόπαυσης). Στους άνδρες τα ανδρογόνα πέφτουν επίσης με την πάροδο της ηλικίας, αλλά προοδευτικά και αρκετά πιο αργά, ξεκινώντας από τη δεκαετία των 30 ετών.

Από την ηλικία των 50 και μετά η πτώση είναι σε πιο γρήγορο ρυθμό, αλλά σε καμία ηλικία της ζωής τους τα επίπεδα της τεστοστερόνης δεν είναι μηδενικά.

Άλλες σημαντικές μετρήσεις ανδρικών ορμονών είναι οι: διυδροτεστοστερόνη , έλεγχος προστάτη, θειική δεϋδροεπιανδροστερόνη, θυροειδείς ορμόνες και η αυξητική ορμόνη.

Ποια τα σημάδια ορμονικής ανισορροπίας στους άντρες;

Οι ορμόνες είναι ουσίες ελέγχου πολλών λειτουργιών σε ολόκληρο τον οργανισμό. Έτσι, τα επίπεδα όλων των ορμονών πρέπει να είναι επαρκή και ισορροπημένα σε άριστα επίπεδα.
Επομένως, συγκεντρώσεις των ορμονών εκτός του βέλτιστου πλαισίου, είναι υπεύθυνα για την αρνητική συναισθηματική, ψυχική και σωματική υγεία.

Η μειωμένη διάθεση για σεξ, η ανεξήγητη κόπωση και ο εκνευρισμός. Ακόμη, η αύξηση των κιλών ή λιπώδες ιστού, δίχως την κατανάλωση υπερβολικού φαγητού, είναι πιθανό να οφείλεται σε ορμονική ανισορροπία.

Ο Βασικός Ορμονικός Έλεγχος σε έναν άντρα μπορεί δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της ανδρικής ορμονικής ισορροπίας.
Ακόμη, μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των υποκείμενων αιτιών για πολλές χρόνιες διαταραχές.
Οι πληροφορίες σχετικά με τα επίπεδα των ορμονών είναι πολύ σημαντικές για την αξιολόγηση κρίσιμων καταστάσεων, όπως η υπογονιμότητα ή την προδιάθεση διόγκωσης του προστάτη.
Ακόμη, με τη σεξουαλική δυσλειτουργία και την ανδρόπαυση – μια εξαρτώμενη από την ηλικία μείωση των «ανδρικών» ορμονών.
Έτσι, είναι δυνατή η εφαρμογή κατάλληλων εξατομικευμένων θεραπευτικών παρεμβάσεων.

UltraMan For Him

UltraMan Special Natures' Power 1000ml (For Him)Βοηθά στην ρύθμιση των ορμονών (διάθεσης, θυροειδών, στεροειδών) και βελτιώνει τον μεταβολισμό αυξάνοντας φυσικά την παραγωγή της τεστοστερόνης.
Ακόμη, αποτρέπει φλεγμονές και την διόγκωση του προστάτη.

Πολλοί άνδρες δε γνωρίζουν που βρίσκεται ο προστάτης αδένας, ούτε ποια είναι η λειτουργία του. Ακόμα, πολλοί πιστεύουν ότι τα προβλήματα του προστάτη ξεκινούν μετά τα 60-70 έτη. Ωστόσο, η σωστή πληροφόρηση για τον προστάτη και τις παθήσεις του είναι πολύ σημαντική, μιας και αποτελεί συχνά πηγή προβλημάτων για τους άνδρες ακόμη και σε νεαρές ηλικίες.

Συγκείμενα, στις νεότερες ηλικίες είναι ευάλωτος σε λοιμώξεις και φλεγμονές. Με την πάροδο του χρόνου ξεκινάει και η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη.
Τέλος, ο καρκίνος του προστάτη και των όρχεων είναι οι συχνότεροι καρκίνοι στους άνδρες του δυτικού κόσμου και αποτελούν κυρίαρχα ιατρικά προβλήματα του ανδρικού πληθυσμού.

Η ορμονική εξισορρόπηση είναι σημαντική για τον άντρα.
Η ορμονική υγεία και η υγεία του προστάτη είναι σημαντική και κυρίως με τις δύσκολες συνθήκες στρες, άγχους και απαιτήσεων που βιώνουμε καθημερινά.

UltraMan και βάλτε σε μια σειρά τις ανδρικές σας ορμόνες και όχι μόνο με απόλυτα φυσικό και φυτικό τρόπο!

Προιόντα διατροφής BioGel Original Innovation

Aloe Vera: Λόγοι και αιτίες που χάθηκε η εμπιστοσύνη στα πόσιμα προϊόντα – PBNEWS – Ειδήσεις με ονοματεπώνυμοΣύμφωνα με όλα τα παραπάνω που έχουν παρατεθεί ως κριτήρια, εμείς στην BioGel έχουμε αναπτύξει φόρμουλες οι οποίες είναι,
και επιτρέψτε μου την έκφραση “πολλά χρόνια μπροστά από πολλά φυτικά σκευάσματα στην παγκόσμια αγορά”

Μελετήσαμε και αναπτύξαμε προιόντα που συνδυάζουν πολλαπλασιαστικά συνεργατικά τις ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων μαζί με το τζελ αλόης (aloe vera gel),
βιταμινών, αμινοξέων, μετάλλων κλπ.
Πρακτικά, συνδυάζουν το 100% των απαιτούμενων θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ένας οργανισμός είτε αντιμετωπίζει μια νόσο είτε προληπτικά λαμβάνει για την εξισορρόπηση της υγείας του.

Φυσικά δεν θα βρει κάποιος μόνο προιόντα αλόης στην BioGel αλλά γενικότερα η δύναμη της φύσης είναι το μεγαλύτερο “όπλο” μας και δεν σταματάμε να μελετάμε,
και να αναπτύσσουμε αποτελεσματικές φόρμουλες για την υγεία των ανθρώπων και των κατοικίδιων.

Πολλά από τα προιόντα μας κυρίως τα πιο εξειδικευμένα χρησιμοποιούνται σε χώρες του εξωτερικού από επιστήμονες και ολιστικούς θεραπευτές,
για την ενίσχυση και καταπολέμηση αυτοάνοσων νοσημάτων και όχι μόνο.

Για τους παραπάνω λόγους τα προιόντα μας βραβεύονται για την ποιότητα και καινοτομία που ακολουθούν.

 

“Προσοχή! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρανοήσεων:
Τα προιόντα μας και γενικότερα τα φυτικά σκευάσματα, δεν αποτελούν και
δεν αντικαθιστούν ΚΑΜΙΑ φαρμακευτική αγωγή
που σας προτείνει ο υπεύθυνος γιατρός σας!”

 

BIoGel Original Innovation: Ο ρόλος μας

BioGelWorld Innovation - Τα καλύτερα προϊόντα υγείας, ευεξίας & ομορφιάς!

Η BioGel Original Innovation, δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους και τα κατοικίδια την ύψιστη παγκοσμίως ποιότητα προϊόντων διατροφής, καλλυντικών και υπηρεσιών με απόλυτο σεβασμό, ειλικρίνεια και διαφάνεια.
Η σωστή ενημέρωση και η συνεχή υποστήριξη είναι τα εφόδια μας για όλους εσάς.

Ως BioGel Original Innovation, προτεραιότητα μας είναι να βοηθάμε με κάθε τρόπο τον άνθρωπο αλλά και το κατοικίδιο να κερδίσει την βέλτιστη πρόληψη της υγείας του.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το μότο μας.
«Με κέντρο ενδιαφέροντος τον άνθρωπο και το κατοικίδιο, δεν υπάρχει αμφιβολία στο αποτέλεσμα»

 

Για την συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο News Letter μας και παρακολουθείτε το Blog μας.

Είμαστε δίπλα σας! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σε κάθε μέσο μαζί μας.

Επιπλέον, αν είσαι επαγγελματίας και θες να αντιπροσωπεύσεις και να ενσωματώσεις στην γκάμα σου τα προϊόντα μας, στείλε μας το αίτημα σου

 

Παρότρυνση:

“Κάντε όση έρευνα αγοράς θέλετε αλλά, πραγματικά άδικα θα χάσετε τον χρόνο σας…
Πάρτε την σωστή απόφαση σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας για μια καλύτερη υγεία και μια καλύτερη καθημερινότητα, μαζί μας!”

 

Με αγάπη και σεβασμό ,
Ιδρυτής & Δ. Σύμβουλος,
BioGel Original Innovation
Τσιουπινάκης Δ. Γεώργιος