Υγεία

Ανοσοποιητικό Σύστημα στην Εποχή του #COVID 19

Biogel gallery

Πόσες φορές ακούμε στην τηλεόραση ή διαβάζουμε στο ίντερνετ το πόσο σημαντικό είναι να ενισχύσουμε το #ανοσοποιητικό μας σύστημα;
Πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ένα θωρακισμένο ανοσοποιητικό σύστημα πριν νοσήσουμε ή αν #νοσήσουμε από #κορονοϊό;
Πως μπορούμε όντως να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα;
Αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα στροβιλίζουν το μυαλό μας στο άκουσμα του #covid-19.

Τι είναι το #ανοσοποιητικό σύστημα

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένα από τα πολυπλοκότερα δίκτυα του #οργανισμού που είναι υπεύθυνο να αμύνεται σε επιβλαβείς παράγοντες, όπως #ιούς, #βακτήρια και επικίνδυνες χημικές ουσίες.
Αποτελεί ένα εξαιρετικά πολύπλοκο σύστημα στο οποίο εκατομμύρια κύτταρα οργανώνονται σε ομάδες και υποομάδες με αποστολή τους, τη μεταφορά των πληροφοριών σε όλο μας το #σώμα.

Πως λειτουργεί;

Σε περίπτωση εισβολής ξένου σώματος η ομάδα που αντιλαμβάνεται την παρουσία του θα σημάνει #συναγερμό αρχίζοντας να παράγει ισχυρές χημικές ουσίες που τους δίνουν τη δυνατότητα να αναπαράγονται, καλούν για #ενίσχυση και άλλα αμυντικά# κύτταρα, με στόχο να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την εξουδετέρωση του  κοινού #εχθρού.
Σε κάθε #εποχική αλλαγή, ο ανθρώπινος οργανισμός βιώνει αλλαγές στα επίπεδα# ενέργειας, #μεταβολισμού ακόμα και στις διατροφικές προτιμήσεις.
Ένα φυσικό επακόλουθο της εποχικής αλλαγής είναι οι συχνές ιώσεις και τα κρυολογήματα λόγω της «πεσμένης άμυνας» του οργανισμού.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε σημαντικά τον οργανισμό μας;

Επιγραμματικά, μπορούμε να πούμε:

  • Καλός #ύπνος. Ο ύπνος αναζωογονεί τα κύτταρα τα οποία αναπλάθονται βοηθώντας το σώμα να αντισταθεί και να θεραπευτεί. Αντίθετα, η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • #Υγιεινή #διατροφή. Η διατροφή που είναι πλούσια και με ποικίλα ισορροπημένα θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, καλά λιπαρά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κοκ) μας προσφέρουν σωστή πρωτεϊνοσύνθεση και διάσπαση των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό μας, ενισχύοντας τις άμυνες μας σε κάθε επίπεδο.
  • Στιγμές #ηρεμίας και #χαράς. Μας είναι απόλυτα χρήσιμες διότι ο οργανισμός, κατεβάζει τις «ταχύτητες» του εξισορροπώντας το νευρικό σύστημα και παράγοντας περισσότερες ορμόνες, με σκοπό την συνολική μας υγεία.
  • #Συμπληρώματα διατροφής. Ο τρόπος ζωής και η ποιότητα των τροφών δεν επαρκούν για να προσφέρουν την ολοκληρωμένη ασπίδα προστασίας που χρειάζεται ο οργανισμός. Για τον λόγο αυτό, επιστρατεύουμε και τοποθετούμε στην καθημερινότητα μας συμπληρώματα διατροφής (όπως #βιταμίνη C, βιταμίνη D, #ψευδάργυρος, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, καροτένιο, σύμπλεγμα βιταμινών Β, Ω3 λιπαρά, ιχνοστοιχεία και #μέταλλα).

Οι περισσότεροι στρέφονται σε #φαρμακευτικά σκευάσματα και αγνοούν ότι το καλύτερο #φαρμακείο είναι το φαρμακείο της #φύσης.

Η θέση της BioGel Original;

Η #BioGelOriginal χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια το φαρμακείο της φύσης με# αγάπη και #σεβασμό στην φύση αλλά και τον #άνθρωπο.
Καλλιεργεί σε δικές της αγροκαλλιέργειες  στην Κρήτη, 100% #πιστοποιημένη #βιολογική αλόη από τον ελεγκτικό οργανισμό ΔΗΩ (Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων).
Μέσα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθαρίζει την αλόη από βλαβερές ουσίες, όπως είναι η #αλοϊνη και ντύνει τα προϊόντα της με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με σκοπό να ενισχύσει την καλή υγεία του ανθρώπου και να θωρακίσει το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Έτσι, δημιούργησε την #UltraPremiumSeries ενισχυμένη με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, που προσφέρουν στον οργανισμό την θωράκιση που χρειάζεται:

#UltraVit: Ενισχυμένη με #αντιφλεγμονώδη και άλλα ευεργετικά #βότανα και #μπαχαρικά, καθώς επίσης και #Ω3 Λιπαρά #φυτικής προελεύσεως.
Με άρωμα και γεύση έλαιο πορτοκαλιού.

#MasticVit: Με αυθεντικό έλαιο #μαστίχας Χίου αποτελεί φυσικό #αντιβιοτικό.

#PomegrenateVit: Με άρωμα και γεύση από πολτό #ροδιού, που είναι γνωστό για την# αντικαρκινική και #αντιφλεγμονώδη δράση του.

#TurmericVit: Ενισχυμένη με το δραστικό συστατικό κουρκουμίνη που συμβάλλει στην πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση σοβαρών εκφυλιστικών ασθενειών του #νευρικού συστήματος.

#NaturalVit: Με γεύση και άρωμα λεμόνι, συμβάλει στην θεραπεία παθήσεων της στοματικής κοιλότητας. Ανακουφίζει από #βήχα, #άσθμα και #αλλεργίες.

#StrawberryVit: Πλούσια σε ανθοκυανίνες, φλαβονόλες και τανίνες που ενισχύουν την #αποτοξίνωση του οργανισμού.

Μέσα σε έξι υπέροχες γεύσεις, η BioGel Original υπέγραψε τον καλύτερο φυσικό τρόπο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΥΓ: Η BioGel Original όμως δεν έμεινε μόνο στην προστασία του ανθρώπου, αλλά εξασφάλισε και την προστασία των τετράποδων #φίλων μας.
Δημιούργησε ένα all in one προϊόν για την συνολική υγεία των #κατοικίδιων!

#UltraPet: Το Νο1 all in one υψηλών προδιαγραφών προϊόν σε #Ελλάδα και #Ευρώπη για τα κατοικίδια (#σκυλάκια & #γατάκια).
Το UltraPet προσφέρει το 100% της ημερήσιας δόσης των απαιτούμενων θρεπτικών συστατικών, βιταμινών, ιχνοστοιχείων, μετάλλων, αμινοξέων, Ω3 λιπαρών και #προβιοτικών.

#ευεργετικές #ιδιότητες #aloevera #drinkinggel #βερα #αλοινη #ποσιμη αλόη #κρητικη αλόη #κρητικη αλόη προσφορά #καθαρη αλοη #ευεργετικη αλόη