Biogel

Gaial Professional Cosmetics

Gaial Professional Cosmetics

Καλώς ήρθατε στην GAIAL PROFESSIONAL COSMETICS

bio-gel.eu-gaial-professional-cosmetics-with-nature-power

Μία εταιρία καλλυντικών διαφορετική από κάθε άλλη.

Η φύση είναι το μεγαλύτερο φαρμακείο και μας εμπνέει συνεχώς.
Όταν δημιουργούμε τα προϊόντα μας ως Gaial Professional Cosmetics,
αφήνουμε τη φύση να μας καθοδηγεί και εμείς ως GAIΑL με την γνώση μας υπογράφουμε!
Μπορεί να ξεκίνησαν αρκετές μάρκες πριν από εμάς, αλλά εμείς ξεχωρίζουμε!

Υποστηρίζουμε ανθρώπους σε όλη την υφήλιο να αναδείξουν την ομορφιά τους και να κερδίσουν όσα δεν τους προσέφερε μέχρι τώρα κάποιο άλλο προϊόν.

Δημιουργούμε και προσφέρουμε ασφαλή, ποιοτικά φυτικά – φυσικά προϊόντα, τα οποία συνδυάζουν τα τελευταία beauty trends για τους beauty elite lovers

 

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΣ GAIAL

Gaial Professional Cosmetics

Το όνομα GAIL προέρχεται από τις λέξεις GAIA (ΓΑΙΑ) και NATURAL (Φυσικό).
Το λογότυπό μας είναι εμπνευσμένο από την ΓΑΙΑ «Θεά και μητέρα της Γης» κατά την μυθολογία και την απεριόριστη δύναμη της. (δύναμη της φύσης).
Η Γη και η σοφία της, μας προσφέρει τα φυσικά της συστατικά για να μπορούμε να δημιουργούμε καινοτομίες που συνδυάζουν τους αρχαίους πολιτισμούς και την σημερινή εξελιγμένη επιστήμη.
Με την εξαιρετική της βιοποικιλότητα, η μητέρα Γη περιλαμβάνει πάνω από 20.000 είδη και υποείδη φυτών και πάνω από 4000 ενδημικά.

Η Φύση είναι μια ανυπολόγιστης αξίας πηγή φυσικών θησαυρών και η χλωρίδα είναι προικισμένη με ιδιαίτερα ανθεκτικές ιδιότητες.
Πολλά φυτά για να καταφέρουν να επιβιώσουν, αναπτύσσουν υψηλής συγκέντρωσης βιοενεργά συστατικά για να ενισχύσουν την αντίσταση και την αναγέννησή τους, προσφέροντας μια αστείρευτη πηγή από υψηλής βιολογικής αξίας ενεργά συστατικά.

Όλα αυτά τα αξιοποιούμε και έτσι δημιουργούμε και καινοτομούμε!

Επαγγελματικά προϊόντα  σε προσβάσιμες τιμές για όλους!

bio-gel.eu-gaial-professional-cosmetics-with-nature-powerΈνας κόσμος, όπου ο σεβασμός και η φροντίδα, έρχονται πάντα πρώτα.
Σε ένα κόσμο όπου η εμπειρία και τα συναισθήματα συνδυάζονται αρμονικά με την αποτελεσματικότητα.
Όραμα και ισχυρές πεποιθήσεις πλαισιώνουν την καινοτομία και την ποιότητα μας.

 

Η ποιότητα πας με την δύναμη της φύσης

bio-gel.eu-gaial-professional-cosmetics

Σεβόμαστε και να κατανοούμε τη δύναμη και τα οφέλη που προσφέρουν τα φυσικά συστατικά.
Εργαζόμαστε με φυτικά βλαστοκύτταρα ή χρησιμοποιούμε φυσικά εκχυλίσματα και συστατικά της μητέρας Γης (Γαία) στα προϊόντα μας.

Στην πραγματικότητα, όλα μας τα εκχυλίσματα προέρχονται από τη φύση και κάθε συστατικό που χρησιμοποιούμε υποβάλλεται σε αυστηρούς Περιβαλλοντικά Ηθικούς Ελέγχους για να αξιολογηθεί η ποιότητα, η ασφάλεια και η προέλευσή τους.

Έτσι εξασφαλίζουμε ότι είναι αγνά για εσάς και δε βλάπτουν τον πλανήτη.

 

 

BioGelWorld Innovation - Τα καλύτερα προϊόντα υγείας, ευεξίας & ομορφιάς!

By BioGel Original Innovation

Η BioGel Original Innovation είναι ένας ζωντανός οργανισμός που δεν σταματά να δημιουργεί και να μοιράζει αξία, σεβασμό και προτεραιότητα:
Για το περιβάλλον, την κοινωνία, για τον άνθρωπο και το κατοικίδιο!
Είμαστε μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως στην παραγωγή και διανομή των πιο αποτελεσματικών 100% φυτικών και καινοτόμων προϊόντων διατροφής αλλά και καλλυντικών.


Το  Όραμα μας

Bio-world Blog - Τα πάντα γύρω από την υγεία και την αλόη - Bio-gelΗ BioGel Original Innovation γεννήθηκε για να επαναπροσδιορίσει τα όρια της επιστήμης και της βελτιστοποίησης της υγείας και της ομορφιάς όλων των ανθρώπων και των κατοικίδιων μέσα από την δύναμη της φύσης. Κάθε μας κίνηση εξασφαλίζει την ανώτατη ποιότητα και αποτελεσματικότητα!
Τα χρυσάφια και οι θησαυροί της Γης είναι ο μεγαλύτερος μας σύμμαχος για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που προσφέρουμε καθημερινά.

Οι συνθέσεις των προϊόντων μας, είναι διαμορφωμένες έτσι ώστε να δίνουν δραστικές λύσεις, μέσω της δύναμης της φύσης!
Η φύση μας παρέχει εδώ και εκατομμύρια χρόνια τα χρυσάφια της.
Εμείς τα συνδυάζουμε σωστά και δημιουργήσαμε με αγάπη και σεβασμό , προϊόντα που απευθύνονται σε όλους αυτούς που αναζητούν το καλύτερο για την υγεία και την ομορφιά των ίδιων αλλά και των αγαπημένων τους.

Το κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων μας είναι ότι είναι απαλλαγμένα από πρόσθετα χημικά και χρωστικές ουσίες. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας!
Η ποιότητα σε συνδυασμό με το όνειρο μας, ήρθαν για να φέρουν μια νέα εποχή στα βιολογικά φυσικά προϊόντα διατροφής και όχι μόνο!

 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το μότο μας.
«Με κέντρο ενδιαφέροντος τον άνθρωπο και το κατοικίδιο, δεν υπάρχει αμφιβολία στο αποτέλεσμα»

Για την συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο News Letter μας και παρακολουθείτε το Blog μας.

Είμαστε δίπλα σας! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σε κάθε μέσο μαζί μας.

Επιπλέον, αν είσαι επαγγελματίας και θες να αντιπροσωπεύσεις και να ενσωματώσεις στην γκάμα σου τα προϊόντα μας, στείλε μας το αίτημα σου