Θερμοκήπια & Καλλιέργεια

Σε ειδικά διαμορφωμένα θερμοκήπια για την ανάπτυξη των φυτών της Aloe Vera Barbadensis Miller, επιμελείται καθημερινά με πολύ αγάπη και φροντίδα η καλλιέργεια, συντηρώντας και προστατεύοντας την μόνο με 100% πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα χρησιμοποιώντας την ελάχιστη απαιτούμενη ποσότητα νερού, προστατεύοντας το περιβάλλον με κάθε τρόπο. Και ως αποτέλεσμα λαμβάνουμε το μέγιστο ποσοστό της καθαρότητας και ποιότητας της α’ ύλης που χρειαζόμαστε για να την επεξεργαστούμε και να την επιμεληθούμε ώστε να προχωρήσουμε στην διαδικασία παραγωγής και εμφιάλωσης.

Και ως αποτέλεσμα λαμβάνουμε το μέγιστο ποσοστό της καθαρότητας και ποιότητας της α ύλης που χρειαζόμαστε για να την επεξεργαστούμε και να την επιμεληθούμε ώστε να προχωρήσουμε στην διαδικασία παραγωγής και εμφιάλωσης.

Παραγωγή & εμφιάλωση

Εφόσον έχουμε επιμεληθεί και καθαρίσει όλα τα φύλλα της αλόης από κάθε ίχνος ίνας που μπορεί να παραμείνει πάνω στο gel, προχωράμε στην τελική επεξεργασία και παστερίωση του προϊόντος, με σκοπό να συνεχίσουμε στην αφαίρεση της αλοΐνης και στην ενίσχυση των βιταμινών κλπ. Μετά ακολουθούμε την διαδικασία εμφιάλωσης και ετικετοποίησης. Στην καλλιέργεια καθώς και στην μονάδα, προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό, προφέροντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας σε ανθρώπους, οικογένειες που χρήζουν ανάγκη για εργασία και οικονομική στήριξη.

Συσκευασία

Το τελευταίο στάδιο, βρίσκεται στην τελική συσκευασία, όπου τα προϊόντα χωρίζονται ανά κωδικούς – γεύσεις και τοποθετούνται σε ειδικά σχεδιασμένα κουτιά μεταφοράς.

Και κάπως έτσι από το Α έως το Ω γνωρίζετε την διαδικασία της υλοποίησης των προϊόντων της οικογένειας μας.

Για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους (φίλους, συνεργάτες, συνεργάτες επιχειρήσεις, καταναλωτές) για την τόσα χρόνια στήριξη και εμπιστοσύνη σας.

Χωρίς όλους εσάς δεν θα μπορούσαμε να διαδίδουμε αυτή την ποιότητα, αγάπη, φροντίδα και αξίες καθημερινά. Χάρη σε όλους εσάς συνεχίζουμε να υπάρχουμε και να προσφέρουμε το αυτό που γνωρίζουμε να κάνουμε καλύτερα… να σας φροντίζουμε!

Credits:
Photographer Nikos Mylonas

Οι Premium Series μας

category_selector-psiloritis-series category_selector-special-editio category_selector-pet-series