Πιστοποιήσεις BioGel Original

bio-gel.eu-oranic

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Οι συνεργάτες που επιλέγουμε επιμελούνται τις σοδειές, με τέτοιον τρόπο ώστε να πιστοποιούνται οργανικής καλλιέργειας. Τα φυτά αναπτύσσονται με απόλυτα υγιή τρόπο και είναι εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο αλλά και τα κατοικίδια.

bio-gel.eu-droplet

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

Στις καλλιέργειες αλλά και στην διαδικασία παραγωγής έως και το τελικό στάδιο του προϊόντος, καταναλώνεται όσο το δυνατόν λιγότερη ποσότητα νερού. Έτσι επιτυγχάνουμε να προστατεύουμε με κάθε τρόπο το περιβάλλον.

bio-gel.eu-network

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Διεξάγουμε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Από την παραγωγή έως και την επεξεργασία εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα ελέγχει 100% την ποιότητα παραγωγής.
Στόχος μας είναι να προφέρουμε καθημερινά την υποσχόμενη ύψιστη και συνεχώς βελτιωμένη ποιότητα.

bio-gel.eu-oranic

ΟΡΓΑΝΙΚΗ Α ΥΛΕΣ

Το τζελ αλόε βέρα (inner leaf gel aloe vera) καθώς και το 99% των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των προϊόντων μας, είναι πιστοποιημένες 100% βιολογικές, και η ποιότητά, ανώτερη από κάθε προσδοκία σε όλα τα επίπεδα.
Στο aloe vera gel τα ποσοστά αλοΐνης* που εμπεριέχονται στα προϊόντα μας αναλύονται συνεχώς και γνωστοποιούνται συνεχώς ως από τα πιο χαμηλά ποσοστά παγκοσμίως!
(Aloe A BIOGEL<1% *ppm* μονάδα μέτρησης) 
Η αφαίρεση της αλοΐνης* πραγματοποιείται με απόλυτα φυσικό τρόπο, όντας η μόνη εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο που το έχει καταφέρει αυτό, χρησιμοποιώντας αυθεντική γέλη αλόης και όχι υποκατάστατά της.

*Aλοΐνη: Καθαρκτική ουσία της αλόης. Η υψηλή ποσότητα κατανάλωσης της, μπορεί να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές κλπ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Οι εγκαταστάσεις μας έχουν κερδίσει κορυφαίες πιστοποιήσεις ISO για την παραγωγή, για την ασφάλεια, την ποιότητα και τη διαχείριση.

bio-gel.eu-certifications

Οι Premium Series μας

category_selector-psiloritis-series category_selector-special-editio category_selector-pet-series