Biogel

Tαξιδεύουμε στην οικογένεια της αλόης βέρα της BioGel

ταξίδι οικογένεια αλόης βέρα

Η δικιά μας βιολογική αλόη βέρα. Ταξιδεύουμε στην οικογένεια της αλόης βέρα της BioGel.

Ταξιδεύουμε στην οικογένεια της αλόης βέρα της BioGel. Δημιουργήσαμε μια σειρά προϊόντων βιολογικής αλόης στην #BioGel , η οποία πέτυχαμε να αποτελεί σήμερα μια κορυφαία, ολιστική πρόταση για ευζωίας και υγείας. Στοχεύουμε στην ολική ευεξία, εσωτερικά και εξωτερικά, και στην εταιρεία #BioGel δημιουργούμε #καινοτόμα ροφήματα, που φροντίζουμε να αποτελούν ελιξίρια ομορφιάς, υγείας και μακροζωίας. Αν και μπορούμε να σας πούμε πολλούς λόγους για να επιλέξετε τα #προϊόντα αλόης, παραθέτουμε παρακάτω τα κριτήρια γιατί να  εμπιστευθείτε τα δικά μας βιολογικά προϊόντα αλόης, τα οποία είναι ακόμα περισσότερα:

 • Παράγουμε την δική μας, πιστοποιημένη από την ΔΗΩ, βιολογική αλόη του γένους barbadensis Miller, που καλλιεργούμε σε δικά μας κτήματα.
 • Μεγαλώνουμε την αλόη μας κάτω από ιδανικές κλιματικές συνθήκες, στο πανέμορφο νησί της #Κρήτης. Έτσι, ξεκινάμε το ταξίδι της οικογένεια της αλόης βέρα της #BioGel, αποτελώντας ένα τμήμα του τόπου, που φημίζεται για τους σπάνιους φυσικούς θησαυρούς του και την φυσική κληρονομιάς της.
 • Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου έτοιμες σκόνες αλόης.
 • Μεγαλώνουμε την βιολογική αλόη της οικογένειας της BioGel  χωρίς φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα και χημικά λιπάσματα.
 • Καλλιεργούμε τη βιολογικής αλόης της οικογένειας μας,  με προσωπική εργασία και αφοσίωση των μελών της οικογένειας μας, καθώς οι σχέσεις που δημιουργούμε με το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι ουσιαστικές.

Καλλιέργεια στην εύφορη #Κρητική γη

Ξεκινάμε τo ταξίδι της οικογένεια αλόης βέρα της #BιοGel στην Κρητική γη. Ολόκληρη η οικογένεια αλόης βέρα της #BioGel βρισκόμαστε σε ιδιωτικά κτήματα στην #Κρήτη. Εκεί πραγματοποιούμε όλη την διαδικασία καλλιέργειας της αλόης μας. Συγκεκριμένα,  βρισκόμαστε στο #Ηράκλειο Κρήτης και τα κτήματα μας και αποτελούνται από εύφορους κάμπους, ιδανικούς για την #βιολογική καλλιέργεια αυτού του θαυματουργού φυτού. Επίσης, ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου στις καλλιέργειες μας, οι οποίες φροντίζουμε να συμμορφώνονται πλήρως με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, φροντίζουμε να επικυρώνομαι και πιστοποιούμαι τα προϊόντα μας, από τον ελληνικό  #Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων (ΔΗΩ). Τέλος, καλλιεργούμε φυτά τα οποία βεβαιώνουμε ότι έχουν επίσημα έγγραφα ως πιστοποιημένα είδη αλόης του γένους #barbadensis Miller.

Η διαδικασία που ακολουθούμε για να φτάσει το φυτό να γίνει ένα πόσιμο προϊόν, απαλλαγμένο από την επικίνδυνη ουσία #αλοίνη, είναι η εξής:

 1. Φροντίζουμε για την σωστή ωρίμανση των φυτών.
 2. Εκπαιδεύουμε άρτια το προσωπικό που πηγαίνει στις αγροκαλλιέργειες και κόβει τα φύλλα αλόης.
 3. Πλένουμε τα κομμένα φυτά από τις καλλιέργειες, ώστε να τα καθαρίσουμε από χώματα .
 4. Διενεργούμε την κοπή και τον καθαρισμός τους.
 5. Σκίζουμε τα φύλλα στην μέση οριζοντίως και καθαρίζουμε μέχρι να βγει το τζελ της αλόης.
 6. Εκ νέου πλένουμε ώστε να τα καθαρίσουμε προσεκτικά.
 7. Τοποθετούμε σε δοχεία μεταφοράς.
 8. Μεταφέρουμε στην κεντρική μονάδα παραγωγής μας.
 9. Κάνουμε το τελικό πλύσιμο των φύλλων στο τμήμα της επιστημονικής ομάδας της BioGel ώστε να μην αφήσουμε κανένα στίγμα που να εμποδίσει την μετέπειτα διαδικασία παραγωγής.
 10. Αλέθουμε το τζελ ώστε τα κομμάτια της αλόης να παραμείνουν φυσικά.
 11. Παστεριώνουμε το προϊόν.
 12. Αφήνουμε το προϊόν να ξεκουραστεί του προϊόντος σε ανοξείδωτες δεξαμενές έως ότου έρθει η ώρα της πρόσμιξης.
 13. Κάνουμε την πρόσμιξη και ανάδευση με τα υπόλοιπα συστατικά (βιταμίνες, αρώματα κ.ο.κ).
 14. Εμφιαλώνουμε το προϊόν.

Ποια είναι η #φιλοσοφία μας της οικογένειας BioGel;

Σε έναν κόσμο, που μοιάζει να κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αισθανόμαστε συχνά πως πρωταγωνιστούμε σε ταινία, που κινείται σε ρυθμούς fast forward. Τα κάνουμε όλα γρήγορα. Γρήγορη επιτυχία, γρήγορη επικοινωνία, γρήγορο φαγητό και τελικά φροντίζουμε ελλιπώς τον εαυτό μας και όλους, όσους αγαπάμε. Σαν αποτέλεσμα σήμερα, όλο και περισσότεροι από μας, συνειδητοποιούμε ότι το μυστικό της αληθινής ευζωίας κρύβεται αλλού. Αναζητούμε  το wellbeing, το οποίο αποκτά παγκόσμιες διαστάσεις. Ή αλλιώς, σε απλά ελληνικά, βρισκόμαστε στην αναζήτηση της #ισορροπίας, της #αρμονίας, της #υγείας και τελικά της #ευτυχίας.