Υγεία

Τι είναι οι επιμολύνσεις; Πόσο επικίνδυνες είναι για την υγεία μας;

Τι είναι οι επιμολύνσεις; Πόσο επικίνδυνες είναι για την υγεία μας;

Τι είναι οι επιμολύνσεις; Πόσο επικίνδυνες είναι για την υγεία μας; Οι επιμολύνσεις από την COVID 19  ακούγονται ολοένα και περισσότερο με την επικράτηση της μετάλλαξης Όμικρον. Βέβαια, υπήρχαν και από πριν, αλλά με κάθε νέα μετάλλαξη, αυξάνεται ο αριθμός των επιμολύνσεων.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι ολοένα και περισσότερες μεταλλάξεις που υφίσταται ο ιός δυσκολεύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα να “θυμάται” την κάθε υιική παραλλαγή, άρα ο ιός παρακάμπτει την προηγούμενη ανοσία.

Είναι επικίνδυνες για την υγεία μου οι επιμολύνσεις;

Δεν υπάρχει ακόμα στατιστική ακρίβεια. Σε αρκετές περιπτώσεις επιμολύνσεων, ο οργανισμός “θυμάται” τον ιό και η συμπτωματολογία όπως και η σοβαρότητα της νέας ασθένειας είναι αρκετά πιο ήπια. Όμως, δεν είναι λίγες οι φορές, που επειδή κάποιος αρρωσταίνει ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι αρκετά εξασθενημένο και τα συμπτώματα της νόσου είναι αρκετά πιο έντονα.

Ενισχύουν οι επιμολύνσεις την ανοσία μας;

Σχεδόν σίγουρα! Μια αρχική μόλυνση δημιουργεί ανοσία με το πέρας της. Εάν, ακολουθήσει επιμόλυνση, ο οργανισμός “θυμάται” ως ένα βαθμό τον ξενιστή και παράγει νέα αντισώματα για αυτόν. Αυτό, γίνεται σε κάθε νέα επιμόλυνση.

Πως μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα;

Σωστή διατροφή, άσκηση και λιγότερο άγχος. Επίσης, χρήση βιταμινών και φυτικών σκευασμάτων που συμπληρώνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και #βιταμίνες που δεν μπορούν να μας δώσουν οι τροφές που καταναλώνουμε. Εμείς, στην οικογένεια της #BioGel Original σας προτείνουμε την #Ultra |Premium σειρά αλόης μας, που σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα “όπλα” για να δυναμώσετε τον οργανισμό σας.

Πηγή: https://www.zougla.gr/ygeia/pa8isis—prolipsi/article/giati-ine-toses-poles-i-epanamolinsis-me-covid-19

#Τι είναι οι επιμολύνσεις; Πόσο επικίνδυνες είναι για την υγεία μας;