Biogel, Αλόη, Επικαιρότητα, Υγεία

Ακμή: Δίαιτα – Διατροφή αρθ. Νο5

Ακμή: Δίαιτα – Διατροφή αρθ. Νο5

Ακμή: Δίαιτα – Διατροφή αρθ. Νο5

Ακμή: Δίαιτα – Διατροφή αρθ. Νο5Το σημερινό άρθρο από τον τίτλο, μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτό ότι αφορά την ακμή.
Τα είδη της, διατροφή, συμπληρώματα και ότι άλλο πρέπει να ξέρετε για να την αντιμετωπίσετε.
Το σημερινό άρθρο είναι το 5ο άρθρο στην σειρά δίαιτα – διατροφή.

Η ακμή έχει την τάση να επηρεάζει τους πάντες κάποια στιγμή στη ζωή τους.
Προκαλεί στίγματα, και υπερβολικά λιπαρή επιδερμίδα, και συχνά είναι αρκετά επώδυνη.

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να βελτιώσετε την ακμή σας, θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τύπους ακμής ή αναζητάτε τρόπους για τη φροντίδα της, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Ένα φλέγον ζήτημα για μικρούς και μεγάλους.

Οποιοσδήποτε μπορεί να εμφανίσει ένα ξέσπασμα που σχετίζεται με την ακμή.
Στην πραγματικότητα, περίπου το 95% των ατόμων ηλικίας 11 έως 30 ετών επηρεάζονται από την ακμή σε κάποιο βαθμό.
Και περίπου το 3% των ενηλίκων άνω των 35 ετών θα εμφανίσουν ακμή.
Είναι μια ευρέως διαδεδομένη ανησυχία για την επιδερμίδα που μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε.
Πολλών και μια πλέον πολύ σύνηθες νόσος, που πολλοί μας ρωτάνε για το αν επιτρέπεται να καταναλώσουν τα προιόντα μας καθώς προσπαθούν να βελτιώσουν την υγεία τους και κυρίως να χάσουν βάρος.

Προσωπική Τοποθέτηση

Προφανώς και δεν μπορώ και δεν επιτρέπεται να μιλήσω από την σκοπιά του επιστήμονα διότι δεν κατέχω κάποιον τέτοιο τίτλο.
Αυτό όμως που θα κάνω είναι να φιλτράρω και να παραθέσω από διάφορους επιστήμονες άρθρα και σημειώσεις για να μπορέσω να προσφέρω σε όλους εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο, σωστές και συγκεντρωμένες πληροφορίες.

Επίσης κατά τις βιβλιογραφίες που θα δούμε παρακάτω θα αναφερθώ και στα όσα επιτρέπονται και απαγορεύονται να καταναλώνονται.
Σαφώς και επιβάλλεται η παρακολούθηση καθώς και η επαλήθευσή κατά άτομο από τον προσωπικό του γιατρό.

 

Τι είναι η Ακμή λοιπόν;

Ακμή: Δίαιτα – Διατροφή αρθ. Νο5

Για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τον αντίπαλο, πρώτα πρέπει να μελετήσεις το παιχνίδι του!
Η ακμή, μία από τις πιο κοινές χρόνιες δερματολογικές βλάβες, χαρακτηρίζεται από αυξημένη παραγωγή σμήγματος,
που φράζει τους πόρους του δέρματος, οδηγώντας σε φλεγμονή.
Η εντόπισή της είναι συχνότερη και εντονότερη σε μονάδες του δέρματος που είναι πιο πλούσιες σε σμηγματογόνους αδένες, όπως το πρόσωπο, η πλάτη και το στέρνο.

Η κοινή ακμή συνήθως δεν προκαλείται από κάποια μόλυνση, δεν είναι μεταδοτική, δεν προκαλείται από έλλειψη υγιεινής του δέρματος και τις περισσότερες φορές χρειάζεται συστηματική θεραπευτική αντιμετώπιση ώστε να υποχωρήσει αποτελεσματικά και να μην αφήσει σημάδια κατά την αποδρομή της.

Ποιοι παράγοντες εκδηλώνουν την Ακμή; 

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που οδηγούν στην εκδήλωση ακμής. Μερικοί από αυτούς που φαίνεται να εμπλέκονται είναι:

 • Τα γονίδια
 • Το περιβάλλον
 • Το στρες
 • Ενδοκρινικές διαταραχές
 • Η χρήση καλλυντικών προϊόντων
 • Το κάπνισμα
 • Οι διατροφικές συνήθειες
Θα μπορούσαμε όμως να πούμε ότι η παθοφυσιολογία της ακμής «κινείται» σε 2 κυρίως άξονες.
 1. Αφ’ ενός είναι η υπερπαραγωγή σμήγματος στους σμηγματογόνους αδένες που ενεργοποιείται κυρίως από την τοπική δράση των ανδρογόνων κι ιδιαιτέρως της δευδροτεστοστερόνης (DHT) και καθορίζεται γενετικά.
 2. Αφετέρου, η δημιουργία φλεγμονής ως αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης του προπιονιοβακτηριδίου της ακμής (που βρίσκεται στο εσωτερικό των θυλάκων, δημιουργώντας υπεραποικίες) και του συσσωρευμένου υπερπαραγώμενου σμήγματος που πιέζει και τα τοιχώματα του θύλακα.

6 κύριοι τύποι ακμής

Ακμή: Δίαιτα – Διατροφή αρθ. Νο5

 1. Ακμή Comedonica
  Αυτή είναι η πιο ήπια μορφή ακμής και διακρίνεται από τα μη φλεγμονώδη μαύρα στίγματα που θα εμφανιστούν σε όλη την περιοχή Τ
 2. Ακμή Papulopustulosa
  Αυτή η μέτριας έως σοβαρής μορφής ακμή διεισδύει βαθύτερα στην επιδερμίδα με ενοχλητικά στίγματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να προκαλέσει επώδυνη φλεγμονή.
 3. Ακμή Vulgaris 
  Αυτός είναι ο πιο κοινός τύπος ακμής. Παρουσιάζεται ως συγκέντρωση στιγμάτων και λιπαρή επιδερμίδα. Συνήθως εξαφανίζεται με το τέλος της εφηβείας.
 4. Ακμή Conglobata 
  Αυτή είναι η πιο σοβαρή μορφή της ακμής Vulgaris. Παρουσιάζεται ως εξογκώματα, αποστήματα και φλύκταινες που μπορεί να οδηγήσουν σε αισθητές ουλές.
 5. Ακμή Inversa
  Πρόκειται για μια χρόνια μορφή ακμής που παρουσιάζεται σε φάσεις. Είναι πιο σοβαρή και εμφανίζεται σε όλο το σώμα, σε περιοχές όπως οι ώμοι και η βουβωνική χώρα. Σε αυτόν τον τύπο, σχηματίζονται μικρά εξογκώματα κάτω από την επιδερμίδα που μπορεί να εξελιχθούν σε αποστήματα ή φλύκταινες.
  Ακμή Mallorca
  Προκύπτει συχνά μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Η ακμή Mallorca παρουσιάζεται ως μικρά στίγματα που προκύπτουν από τον συνδυασμό έντονων ακτίνων UV και λιπαρών προϊόντων αντηλιακής προστασίας. Ευτυχώς, είναι εύκολο να βρείτε εξειδικευμένες αντηλιακές κρέμες για επιδερμίδα με τάση ακμής

Ποια είναι τα συμπτώματα της Ακμής

Ακμή: Δίαιτα – Διατροφή αρθ. Νο51. Λευκά στίγματα
Αποτελούν τους κλειστούς φαγέσωρες (κηλίδες στρογγυλές και μικρές, που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος).
Μέσα από έναν κλειστό φαγέσωρα, μπορεί να εκβάλλει μια τρίχα ή μπορεί να είναι εγκλωβισμένη εντός αυτού.

2. Μαύρα στίγματα
Αποτελούν τους κλειστούς φαγέσωρες. Είναι λευκά στίγματα που βγαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος και σκουραίνει το χρώμα τους
Τα λευκά και μαύρα στίγματα, αποτελούν τους φαγέσωρες.

3. Βλατίδες
Μικρά, κόκκινα εξογκώματα

4. Φλύκταινες
Μικρά, κόκκινα σπυράκια με πύον

5. Οζίδια
Επώδυνα εξογκώματα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος

6. Κύστες
Μεγάλα εξογκώματα που βρίσκονται κάτω από το δέρμα και περιέχουν πύον. Θεωρούνται ο πιο σοβαρός τύπος, με κίνδυνο πρόκλησης σοβαρών ουλών.

7. Κοκκινίλες και ουλές

 

Σε ποιες κατηγορίες διακρίνεται η ακμή;

 1. Μη φλεγμονώδης: Παρατηρούνται μόνο φαγέσωρες, δηλαδή λευκά και μαύρα στίγματα. Είναι η πιο συνηθισμένη μορφή, η λεγόμενη “κοινή ακμή”.
 2. Φλεγμονώδης:  Παρατηρούνται βλατίδες και φλύκταινες. Χαρακτηρίζεται από πρήξιμο και φλεγμονή, με βλάβες όπως τα οζίδια και οι κύστες, που μπορούν να παραμείνουν στο δέρμα για εβδομάδες.

Διατροφή & Ακμή

Ακμή: Δίαιτα – Διατροφή αρθ. Νο5Πριν από κάποια χρόνια, οι επιστημονικές μελέτες δε συσχέτιζαν τη διατροφή με την ακμή. Υπήρχε η υπόνοια, από ατομικές μαρτυρίες, ότι κάποιες τροφές,
επιδεινώνουν την ακμή, αλλά μόλις την τελευταία πενταετία αρχίζουν να «συσσωρεύονται» οι μελέτες που το τεκμηριώνουν και επιστημονικά.
Η ακμή μπορεί να θεωρηθεί ως μία νόσος – δείκτης της υπερβολικής ινσουλινοτρόπου δράσης της δυτικής διατροφής (ινσουλινοτρόπος = προάγει έκλυση ινσουλίνης).
Πλέον υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που δείχνουν ότι μια διατροφή χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη,
δηλαδή αποτελούμενη από τρόφιμα που δεν προκαλούν έντονη αύξηση στη γλυκόζη του αίματος, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ακμής.

Πώς εξηγείται αυτό;

Τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος ελέγχονται από την ορμόνη της ινσουλίνης.
Όταν αυξάνεται η γλυκόζη του αίματος, απαιτούνται αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης για να την επαναφέρουν.
Ωστόσο, η αύξηση της ινσουλίνης διεγείρει ταυτόχρονα την έκκριση ανδρογόνων, τα οποία προκαλούν αυξημένη παραγωγή σμήγματος, που όπως είπαμε οδηγεί σε ακμή.
οι μη ισορροπημένες διατροφικές συνήθεις, οι κακής ποιότητας διατροφικές επιλογές και το υπερβάλλον βάρος φαίνεται να συσχετίζονται τόσο με την εκδήλωση όσο και με την εξέλιξη της νόσου!

Τρόφιμα και συστατικά που βελτιώνουν:

Όλα τα παρακάτω μπορούμε να τα βρούμε συνήθως και ως συμπληρώματα διατροφής.

Ω3 λιπαρά οξέα
Tα ω3 λιπαρά οξέα, λόγω της ισχυρής αντιφλεγμονώδους δράσης τους. Καλές πηγές: όλα τα λιπαρά ψάρια και οι ξηροί καρποί κ.α

Βιταμίνη Α
Η βιτ. Α φαίνεται ότι συμβάλλει σημαντικό στον έλεγχο του ρυθμού κερατινοποίησης. Καλές πηγές: όλα τα χρωματιστά φρούτα και λαχανικά, τα ιχθυέλαια κ.α

Βιταμίνη Ε και C
Η βιτ. Ε και η βιτ. C φαίνεται να έχουν κατευναστική επίδραση στο δέρμα λόγω της ισχυρής αντιοξειδωτική τους δράσης και λειτουργούν συνεργατικά. Καλές πηγές: φρούτα, κυρίως τα εσπεριδοειδή και λαχανικά για την βιτ. C και ξηροί καρποί και όλα τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά για την βιτ. Ε κ.α.

Ψευδάργυρος (Zn)
Ο ψευδάργυρος (Zn) που φαίνεται να αναστέλλει, δημιουργώντας μη ευνοϊκό περιβάλλον, την ανάπτυξη του βακτηριδίου της ακμής. Καλές πηγές: ξηροί καρποί, πουλερικά κ.α

Σελήνιο (Se)
Το σελήνιο (Se), με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που φαίνεται να προστατεύουν το δέρμα αποτελεσματικά από την επίδραση των ελευθέρων ριζών. Καλές πηγές: τόνος, σολομός, αυγά, καστανό ρύζι κ.α.

Αντιοξειδωτικά τρόφιμα
Φρούτα και λαχανικά, όπως οι ντομάτες, τα πορτοκάλια και οι φράουλες είναι οι καλύτερες φυσικές πηγές αντιοξειδωτικών και έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στη μείωση της ακμής.

Ενυδάτωση
Η επαρκής ενυδάτωση φαίνεται ότι μπορούν να συμβάλλουν τόσο στην πρόληψη όσο και στην εξέλιξη της νόσου.

Τρόφιμα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, μη-γαλακτοκομικά υποκατάστατα
Όπως γάλα ρυζιού, αμυγδάλου, το τοφού, κ.ά.
Τρόφιμα χαμηλού γλυκαιμικού φορτίου, που μειώνουν και τις φλεγμονές, όπως τα όσπρια, οι ξηροί καρποί, τα λαχανικά – λαδερά και σαλάτες (ωμά ή όσο το δυνατόν λιγότερο μαγειρεμένα), τα άπαχα κρεατικά, ιδιαίτερα το ψάρι, το κοτόπουλο και η γαλοπούλα, το ελαιόλαδο, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και όλα τα παράγωγά τους, π.χ. ζυμαρικά ολικής αλέσεως.
Η παραπάνω κατηγορία τροφίμων, που θα πρέπει ουσιαστικά να αποτελεί και τη βάση της διατροφής ενός ατόμου με ακμή, είναι πλούσια και σε ψευδάργυρο, σελήνιο, βιταμίνη Α, Ε και C, που σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες δρα ευεργετικά κατά της ακμής.

Τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγονται ή να καταναλώνονται με μέτρο:

Όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα
Το γάλα σε όλες του τις μορφές (υγρό, σε σκόνη, εμπλουτισμένο, βιολογικό), το τυρί σε όλες τις μορφές του (σκληρό – μαλακό, πλήρες – αποβουτυρωμένο, αγελαδινό – αιγοπρόβειο), το βούτυρο, το παγωτό, οι κρέμες (ζαχαροπλαστικής, γάλακτος, σαντιγύ) και όλα τα γλυκά που τις περιέχουν, καθώς και η σοκολάτα γάλακτος και όλα τα προϊόντα που περιέχουν πρωτεΐνες ορού γάλακτος (συνήθως σε υποκατάστατα γευμάτων). Καταλαβαίνετε ωστόσο ότι η κατηγορία των γαλακτοκομικών είναι μια ιδιαίτερα θρεπτική ομάδα τροφίμων και δεν είναι καλό να την αποκλείσουμε τελείως από το διαιτολόγιό μας, απλά θα μπορούσε να βοηθήσει σε περιόδους εξάρσεων μια αραιότερη και λιγότερη κατανάλωσή τους. Ενώ μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με άλλες τροφέ που θα δείτε παρακάτω.

Τα τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό φορτίο
Όλα τα επεξεργασμένα αλεύρια και τα τρόφιμα που παράγονται από αυτά, π.χ. λευκό ψωμί, λευκά ζυμαρικά και πίτες, την άσπρη ζάχαρη και όπου αυτή περιέχεται, όπως σε ροφήματα, γλυκά με αλεύρι και ζάχαρη (π.χ. τούρτες, πάστες, σιροπιαστά), επίσης το άσπρο ρύζι και τις πατάτες (ιδαιίτερα τις ψητές) και είναι καλό να αποφεύγονται οι έτοιμοι χυμοί φρούτων ή ροφήματα με προσθήκη ζάχαρης.

Τρόφιμα που συσχετίζονται με φλεγμονές
Όλα τα έτοιμα φαγητά (junk food) που μαγειρεύονται με κακής ποιότητας λάδι και είναι πλούσια σε τρανς λιπαρά, όπως τηγανητές πατάτες, κρέατα πλούσια σε λίπος, όπως π.χ. γύρος, παϊδάκια, σνίτσελ, φαγητά με κρέμες γάλακτος, κ.ά.

Ακμή & Αλόη

Ακμή: Δίαιτα – Διατροφή αρθ. Νο5Η αλόη είναι πλούσια σε:

 • Βιταμίνες
 • Μέταλλα
 • Σαλυκιλικό οξύ
 • Μαλικό Οξύ
 • Σαπονίνη
 • Λιγνίνη
 • Αιθέρια Έλαια
 • Ένζυμα
 • Αμινοξέα
 • Μονοσακχαρίτες και πολυσακχαρίτες
 • Στερόλες

Σας παραθέτω μια σειρά άρθρων που έχουν γραφτεί στο blog μας ώστε να γίνει πιο ξεκάθαρο σε όλους.

 1. Ποια είναι τα φυσικά συστατικά της αλόης; (part I)
 2. Ποια είναι τα φυσικά συστατικά της αλόης; (part II)
 3. Τι είναι η αλόη βέρα και γιατί να την βάλεις άμεσα στην καθημερινότητα σου;
 4. Προϊόντα αλόης: Λόγοι & αιτίες που χάθηκε η εμπιστοσύνη
 5. Aloe Vera & ΠΟΥ: Kαρκινογόνα και τοξική;

Το ευεργετικό τζελ αλόης (gel aloe vera) απαλλαγμένο από την τοξική της ουσία την αλοΐνη, συμβάλλει απόλυτα
στην προστασία του οισοφάγου καθώς και συμβάλει στην βελτίωση των θυροειδών ορμονών όπως επίσης συμβάλει και σε αρκετά ακόμα αυτοάνοσα νοσήματα.
Αυτά δεν είναι λόγια δικά μου, αλλά αποτελέσματα μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί πάνω στις ιδιότητες της αλόης.
Συγκεκριμένα έως σήμερα απαριθμούνται πάνω από 538 μελέτες

Ιδιότητες Aloe Vera

Έχει αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές, παυσίπονες αλλά και ενυδατικές ιδιότητες.
Ως πόσιμη μορφή και ενισχυμένη με επιπλέον συστατικά όπως είναι το UltraVit, τα αποτελέσματα είναι εκθαμβωτικά.

Προιόντα διατροφής BioGel Original Innovation & Ακμή

Aloe Vera: Λόγοι και αιτίες που χάθηκε η εμπιστοσύνη στα πόσιμα προϊόντα – PBNEWS – Ειδήσεις με ονοματεπώνυμοΣύμφωνα με όλα τα παραπάνω που έχουν παρατεθεί ως κριτήρια, εμείς στην BioGel έχουμε αναπτύξει φόρμουλες οι οποίες είναι,
και επιτρέψτε μου την έκφραση “πολλά χρόνια μπροστά από πολλά φυτικά σκευάσματα στην παγκόσμια αγορά”

Μελετήσαμε και αναπτύξαμε προιόντα που συνδυάζουν πολλαπλασιαστικά συνεργατικά τις ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων μαζί με το τζελ αλόης (aloe vera gel),
βιταμινών, αμινοξέων, μετάλλων κλπ.
Πρακτικά, συνδυάζουν το 100% των απαιτούμενων θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ένας οργανισμός είτε αντιμετωπίζει μια νόσο είτε προληπτικά λαμβάνει για την εξισορρόπηση της υγείας του.

Φυσικά δεν θα βρει κάποιος μόνο προιόντα αλόης στην BioGel αλλά γενικότερα η δύναμη της φύσης είναι το μεγαλύτερο “όπλο” μας και δεν σταματάμε να μελετάμε,
και να αναπτύσσουμε αποτελεσματικές φόρμουλες για την υγεία των ανθρώπων και των κατοικίδιων.

Πολλά από τα προιόντα μας κυρίως τα πιο εξειδικευμένα χρησιμοποιούνται σε χώρες του εξωτερικού από επιστήμονες και ολιστικούς θεραπευτές,
για την ενίσχυση και καταπολέμηση αυτοάνοσων νοσημάτων και όχι μόνο.

Για τους παραπάνω λόγους τα προιόντα μας βραβεύονται για την ποιότητα και καινοτομία που ακολουθούν.

Δείτε το προτεινόμενο προιόν για την ακμή: UltraVit

 

Το προϊόν all in one. Ο απόλυτος σύμμαχος στη θωράκιση της υγείας του οργανισμού. Σχεδιασμένο να προσφέρει το 100% της ημερήσιας δόσης των απαιτούμενων θρεπτικών συστατικών, βιταμινών, ιχνοστοιχείων, μετάλλων, αμινοξέων και Ω3 λιπαρών. Δημιουργημένο για αυτούς που επιζητούν το μέγιστο για τη συνολική προστασία της υγείας τους.

 • UltraVIt Aloe Vera 1000ml (100% Φυσικό & Ενισχυμένο με Ω3)100% χυμός βιολογικού τζελ αλόης (aloe vera), ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΪΝΗ & ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΟΪΚΟ
 • Ενισχυμένο με 14 βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία (A, B, C, D, E, Zinc, Iron)
 • Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
 • Καροτένιο για ενίσχυση της προστασίας του δέρματος
 • Συνολική θωράκιση της υγείας του οργανισμού λόγω των Ω3 Λιπαρών
 • Έως 36 φορές περισσότερες αντιοξειδωτικές ιδιότητες
 • Προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Συμβάλλει στην προστασία της υγείας του ορμονικού συστήματος
 • Κατάλληλη για κάθε δίαιτα και διατροφή
 • Συμβατό με διατροφή διαβητικών
 • Χωρίς ζάχαρη

 

“Προσοχή! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρανοήσεων:
Τα προιόντα μας και γενικότερα τα φυτικά σκευάσματα, δεν αποτελούν και
δεν αντικαθιστούν ΚΑΜΙΑ φαρμακευτική αγωγή
που σας προτείνει ο υπεύθυνος γιατρός σας!”

 

Πηγές: Nivea, Diaitologos, Mednutrition, Ygeiamou, NutriClinic,

 

BIoGel Original Innovation: Ο ρόλος μας

BioGelWorld Innovation - Τα καλύτερα προϊόντα υγείας, ευεξίας & ομορφιάς!

Η BioGel Original Innovation, δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους και τα κατοικίδια την ύψιστη παγκοσμίως ποιότητα προϊόντων διατροφής, καλλυντικών και υπηρεσιών με απόλυτο σεβασμό, ειλικρίνεια και διαφάνεια.
Η σωστή ενημέρωση και η συνεχή υποστήριξη είναι τα εφόδια μας για όλους εσάς.

Ως BioGel Original Innovation, προτεραιότητα μας είναι να βοηθάμε με κάθε τρόπο τον άνθρωπο αλλά και το κατοικίδιο να κερδίσει την βέλτιστη πρόληψη της υγείας του.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το μότο μας.
«Με κέντρο ενδιαφέροντος τον άνθρωπο και το κατοικίδιο, δεν υπάρχει αμφιβολία στο αποτέλεσμα»

 

Για την συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο News Letter μας και παρακολουθείτε το Blog μας.

Είμαστε δίπλα σας! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σε κάθε μέσο μαζί μας.

Επιπλέον, αν είσαι επαγγελματίας και θες να αντιπροσωπεύσεις και να ενσωματώσεις στην γκάμα σου τα προϊόντα μας, στείλε μας το αίτημα σου

 

Παρότρυνση:

“Κάντε όση έρευνα αγοράς θέλετε αλλά, πραγματικά άδικα θα χάσετε τον χρόνο σας…
Πάρτε την σωστή απόφαση σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας για μια καλύτερη υγεία και μια καλύτερη καθημερινότητα, μαζί μας!”

Με αγάπη και σεβασμό ,
Ιδρυτής & Δ. Σύμβουλος,
BioGel Original Innovation
Τσιουπινάκης Δ. Γεώργιος